Proiect

Ozone Center este un concept la standarde europene. In noile apartamente din Focsani crestem stilul de viata prin finisajele de calitate inalta.

64 de apartamente moderne

Design si functionalitate

Ozone Center din Focsani este un proiect imobiliar dezvoltat de Ozone Residence din Brasov, recunoscut in inima tarii pentru apartamente noi, spatioase si de calitate superioara. Liftul modern si locul de joaca sunt doar cateva beneficii ale proiectului. Descopera-le pe toate!

Stadiu Proiect
Apartamente confortabile

Incalzire in pardoseala

Toate apartamentele Ozone Center beneficiaza de incalzire prin pardoseala. Blocul, construit pe cadre cu zidarie din caramida, este izolat termic cu vata bazaltica. Pentru confort atat termic cat si fonic, folosim termopane cu 7 camere si 3 foi de sticla. Accesul este privat!

Apartamente
Pregateste-te de mutare!

Predare la cheie

Toate apartamentele noi din blocul aflat in imediata apropiere a Pietii Moldova se predau la cheie cu gresie, faianta, parchet, usi interioare si obiecte sanitare. Arhitecti si designeri au complotat pentru ca tu sa de bucuri de o noua experienta locativa. Alege Ozone Center! Alege un viitor frumos!

disponibilitate
Quick Contact Mail
Quick Contact Phone
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.